90 Yamaha superjet 650 - PWC Forum: The best hang-out for Personal WaterCraft enthusiasts
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 12-11-2012, 04:47 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
90 Yamaha superjet 650

What would make my ski not pump water through the cooling system? Please help just want to ride
yjeremy444 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 12-11-2012, 07:26 PM
Senior Member
 
Ernest T's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Woods on the left past Mayberry
Posts: 3,033
Easiest thing would be that the inlet is clogged with weeds or other debris. Take a good look around the inlet (it will be near the impeller) to see if it is blocked. If you are not getting flow while its on the hose, then you may have a blockage in the cooling system, which could be a lot harder to locate and fix.

2008 Yamaha FX HO Cruiser
2010 Hurricane Sundeck 2100
Ernest T is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PWC Forum: The best hang-out for Personal WaterCraft enthusiasts forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome