2000 STX 1100 Inconsistant static test - PWC Forum: The best hang-out for Personal WaterCraft enthusiasts
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 10-22-2019, 04:23 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 1
2000 STX 1100 Inconsistant static test

Have a 2000 stx 1100. Found Kadiag and build a cable. Communication is working. Decided to grab the codes since the previous owner told me it needed a new emm. I screen shotted the codes and cleared them. Ran static test on the injectors. 1 2 and 3 all clicked... ran the ignition test and only cylinder 1 would fire my test light. The coils on 2 and 3 fired when i moved the coil wire from 1 to 2 and 3. Deciding to attack the fuel pump code i started to look at that test... good voltage at the plug... but now none of the injectors fire on static test and even the ingition test wont fire on #1. Cleared the codes again and now im getting 51..52.. and 53... does anyone have any ideas where i should start.. or maybe the EMM is toast and needs repaired... thanks for your time...
Neo1975 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-23-2019, 04:28 AM
Super Moderator
 
rodsatheart's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Mena, Ar.
Posts: 5,022
Dock
Test the crank sensor with a ohm meter.
rodsatheart is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PWC Forum: The best hang-out for Personal WaterCraft enthusiasts forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome