No spark - PWC Forum: The best hang-out for Personal WaterCraft enthusiasts
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 08-15-2019, 07:51 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 4
No spark

Hello All
I have a 1997 SL700 DLX,it started for 30 seconds then stopped,since then I have no spark,changed plugs,checked to make sure it was getting gas,battery is fully charged,still no spark.Any ideas??
Thank-You for ANY help.
spion97 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 09-08-2019, 08:21 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 4
just an update,I found a CDI and changed it out but this was not the problem,still no spark.Looking for some adice from anyone with the same problem.Thank-You All
spion97 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PWC Forum: The best hang-out for Personal WaterCraft enthusiasts forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome