Personal Water Craft Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
My F-12x is running terrible after 4000RPM. I also have fouond that when the switch is off and clip is pulled I have a clicking soound coming from what appears to be a box right under the fuse box. I pulled the fuse for the INJ ( assume that is the injector module ) and the clicking stopped. Could this be an indicator that somethign is wrong with the with injection control module? Why is it clicking? the clicking does not stop even after hours of being off. It ONLY stops when you put the clip back in, but seconds after pulling the clip off it starts again.
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #3
Still need HELP HELP HELP

Well the main relay does not seem to be the problem. I am totally lost right now. LOOKING FOR IDEAS???
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
My F-12x is running terrible after 4000RPM. I also have fouond that when the switch is off and clip is pulled I have a clicking soound coming from what appears to be a box right under the fuse box. I pulled the fuse for the INJ ( assume that is the injector module ) and the clicking stopped. Could this be an indicator that somethign is wrong with the with injection control module? Why is it clicking? the clicking does not stop even after hours of being off. It ONLY stops when you put the clip back in, but seconds after pulling the clip off it starts again.
Did you ever get this figured out? Just had it happen to me hours after I got off and then it just stopped. Now my battery is showing low. Coming from right beside the battery above the pump
 
1 - 4 of 4 Posts
Top