1996 Tigershark Montego goes 5mph then revs - PWC Forum: The best hang-out for Personal WaterCraft enthusiasts
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 06-05-2018, 12:00 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 1
1996 Tigershark Montego goes 5mph then revs

I picked up a 96 tigershark 640. I cleaned the carb and got it running. Runs fine out and in the water. But in the water it will only go 3-5mph then it just revs like if you put a vehicle in neutral. What could my problem be? I am new to jet skis thanks.

I do have access to a Tigershark 770 for parts, if things are interchangeable.
LionShark is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 06-06-2018, 06:23 AM
Super Moderator
 
rodsatheart's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Mena, Ar.
Posts: 5,022
Dock
Sounds like the impeller clearance is out of spec or the impeller and/or wear ring is damaged.
rodsatheart is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 09-09-2018, 01:42 PM
Junior Member
 
Goodchildren's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Quebec, Canada
Posts: 20
have you found you problem ?

Tigershark Daytona 640 1995
Tigershark 644 1993
Goodchildren is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PWC Forum: The best hang-out for Personal WaterCraft enthusiasts forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
runs fine then trouble runs restart then runs great then trouble tavis Honda Jetski 8 09-20-2015 07:07 PM
2006 vx deluxe horn goes off and does not let you go faster then certain RPM? finaddict2586 Yamaha Jetski 7 07-05-2015 09:35 PM
polaris 1050 slxh revs so far and sounds like it goes in to a safe mode??? Brad Polaris Jetski 2 09-29-2013 01:33 PM
parting out 1996 tigershark montego nick34 PWC Jetski Classifieds 2 06-08-2009 05:59 PM
96 SPX - Idles goes for a second then bogs clydesur Sea-Doo Jetski 3 09-14-2007 01:53 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome