05 GPR 1300 Help?? - Page 4 - PWC Forum: The best hang-out for Personal WaterCraft enthusiasts
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #31 of 37 (permalink) Old 03-24-2019, 07:10 AM
Super Moderator
 
rodsatheart's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Mena, Ar.
Posts: 4,957
Dock
Where are you at ? I bet there is some one reputable around.
rodsatheart is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 37 (permalink) Old 03-24-2019, 12:29 PM Thread Starter
Junior Member
 
YamahaNewbie's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 15
Rods I’m down in SC!
YamahaNewbie is offline  
post #33 of 37 (permalink) Old 03-25-2019, 05:36 AM
Super Moderator
 
rodsatheart's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Mena, Ar.
Posts: 4,957
Dock
How far from Grafton ? We have a member there that rebuilds his own and parts ski's out.
rodsatheart is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #34 of 37 (permalink) Old 03-25-2019, 10:24 AM Thread Starter
Junior Member
 
YamahaNewbie's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 15
That town doesn’t pull up anywhere in SC, are you sure about the name.
YamahaNewbie is offline  
post #35 of 37 (permalink) Old 03-25-2019, 11:54 AM
Super Moderator
 
rodsatheart's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Mena, Ar.
Posts: 4,957
Dock
Try grifton.
rodsatheart is online now  
post #36 of 37 (permalink) Old 03-25-2019, 11:58 AM
Super Moderator
 
rodsatheart's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Mena, Ar.
Posts: 4,957
Dock
Crap. Never mind. Its grifton nc.
rodsatheart is online now  
post #37 of 37 (permalink) Old 04-12-2019, 01:49 PM Thread Starter
Junior Member
 
YamahaNewbie's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 15
So just an update guys, still haven’t gotten any work of the GP since we last talked. Have taken it out a few times. Last week I had it out and rode for about three hours. Had only one warning light with the exhaust over heat and engine light flashing during that time. Did the same as I always do.. just cut the power off for about 1 minutes and turned her back on and kept riding. She’s been preforming well minus the the codes but all in all I believe it to be a faulty sensor. I’ll keep you posted, we are going to try and trouble shoot it this coming week.
YamahaNewbie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PWC Forum: The best hang-out for Personal WaterCraft enthusiasts forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2005 GPR 1300 Taking on too much water - passenger area: troop471 Yamaha Jetski 0 07-16-2017 06:23 AM
gpr 1200 04-05?? gp1200rwavruner Yamaha Jetski 0 01-08-2013 10:33 PM
gp 1300 eml light on adammitch General PWC & Jetski Discussion 1 01-07-2008 12:49 PM
GP 1300 R Problem , help! fvaldes General PWC & Jetski Discussion 3 09-02-2007 09:37 AM
My '05 GPR 1300 The Matrix Yamaha Jetski 3 02-05-2007 11:01 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome