Burned harness - PWC Forum: The best hang-out for Personal WaterCraft enthusiasts
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-10-2019, 02:50 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
Unhappy Burned harness

Well, first, hello everyone, it's my first post!

Anyway, today I was riding a (bought used last year) 2015 FX HO. It's in good shape and seems well taken care of - at least in appearance. About 30 minutes, in, lost some power, engine sounds a bit off. Couldn't go above 40 mph at WOT. Slowly drove it back to the dock, pop open the seats, and the wiring harness that runs along the air intake and connects to the coils has very clearly overheated. Tape is burned, some plastic ties are crusty with heat. I would have assumed a fuse would go before that happened, but clearly I'm wrong about that. Any idea what the culprit might be?

Thanks,
Ben
Ben Hawksworth is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the PWC Forum: The best hang-out for Personal WaterCraft enthusiasts forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome